Ehitajate EEV pakub nelja Tallinna majavalitsuse eest 31 miljonit

27. veebruar 2001, 08:05

Tallinna esimese majavalitsuste paketi enampakkumisel tegi kõrgeima pakkumise AS Ehitajate EEV, kes on neljast majavalitsusest koosneva paketi eest nõus maksma 31,7 miljonit krooni ehk ligi üheksa miljonit rohkem kui järgmine pakkuja, kirjutab Eesti Päevaleht.

Hiljuti ASi Ehitajate EEV ostnud ASi Servikol omanik ja nõukogu esimees Erich Teigamägi ei soovinud enne võitja välja kuulutamist oma firma pakkumist kommenteerida.

Tallinna abilinnapea Ivar Virkus möönis, et 31,7 miljonit krooni on suur pakkumine ja linna seisukohast ka väga hea. ?Ma ei kujuta ette seda matemaatikat ja tehnoloogiat, mida keegi pakkumist tehes kasutab. Ühed jõudsid 15 miljonini, teised 31 miljonini. Ma ei tea, mida keegi väärtustab,? ütles Virkus.

Täna toimub pakkumiste kvalifitseerimine, kus vaadatakse, kas kõik vastavad pakkumiskutse nõuetele. ?Viimase aja praktika näitab seda, et mõned pakkumised võivad olla koguni tingimuslikud, et me maksame siis, kui te teete seda. Selliseid asju ei saa me lubada ja võimalik, et seetõttu mõned pakkumised diskvalifitseeritakse,? tõdes Virkus.

Suuruselt teise pakkumise (22,9 mln kr) tegi OÜ Majatek ja kolmanda AS ESS Kinnisvarahooldus (20,6 mln kr). Mõlemad firmad kuuluvad osaliselt Urmas Sõõrumaale, OÜ Majateki taga on ESS Kinnisvarahooldusega seotud isikute ring, kellest kattuvad Heigo Kaldra ja Tarmo Tomak. Parim pakkumine peaks selguma nädala pärast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing