RER taotleb pääsu raudtee erastamisele läbi kohtu

27. veebruar 2001, 17:30

AS Eesti Raudtee erastamiskonkursil kolmandaks jäänud Raudtee Erastamise Rahva AS (RER) nõuab kohtu kaudu erastamisagentuurilt uue otsuse tegemist.

RailEstonia läbikukkunuks tunnistamine ja erastamisläbirääkimiste alustamine Baltic Rail Servicega jätab rahuldamata Raudtee Erastamise Rahva ASi eesmärgi, kes taotleb enda kaasamist Eesti Raudtee erastamisläbirääkimistele.

RER peab oma pakkumist, mille Erastamisagentuuri nõukogu mullu detsembrikuus kõlbmatuks tunnistas, BRSi omaga võrreldavaks. ?Me ei soovi protsessi venitamist, vaid seda, et Erastamisagentuur langetaks uue otsuse,? ütles RERi juhatuse esimees Rain Tamm. ?Kui oleksime vähemalt paremuselt teine pakkuja, oleks meil suurem võimalus kui praegu, kui meie ?anss on null.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing