Peeter Koppel • 27. veebruar 2001 kell 8:09

Venemaa aktsiaturg liikus muid turge jälgides eile üles

Venemaa aktsiaturu käive kuivas eile kokku ning oli kõigest 8,96 mln dollarit. RTS indeks kerkis seejuures 3,01 protsenti ja sulgus 166,82 punkti tasemel.

Maaklerite hinnangul järgis turg Euroopa börside liikumist ning kauplemispäeva lõpus oli oma osa USA turgude plussis alustamisel. Samas ei või niivõrd väikese käibe juures rääkida selgest trendist ning enamiku investorite jaoks on praegused hinnatasemed müügiks liiga madalad.

Lisaks sellele ei ole ka maailma turgudel selgust edasise liikumise osas ja see muudab paljud investorid ettevaatlikuks. Kuigi indeks lõpetas eile kõrgemal, oli päeva esimesel poolel ka piisavalt langevaid aktsiaid.

Venemaa aktsiaturu likviidseim, Ühendatud Energiasüsteemi (UES) aktsia lõpetas 4,91protsenti kõrgemal 0,098 dollari tasemel

Hetkel kuum