Troonile tõstetakse kaheksas aeroobikakuninganna

ÄP 02. märts 2001, 00:00

Pühapäeval kroonitakse Kalevi spordihallis aeroobikakuninganna 2001.

Võistlejaid juhendavad Eesti tuntumad aeroobikatreenerid eesotsas Silja Silleri, Riina Suhotskaja ja Gea Simpsoniga. Lisaks Eesti aeroobikaspetsialistidele testib võistlejaid ka tumedanahaline Dearin Priester Ameerikast. Eesti Võimlemisliidu peasekretäri Kadri Liivak-Riisalu sõnul on Priester aeroobikamaailmas tõeline täht. ?Usun, et sellise mehe näpunäidete järgi saavad kõik Eesti neiud-naised aeroobika-show?l enneolematu elamuse,? on Liivak-Riisalo veendunud. ?Sellist võimalust ei pruugi niipea uuesti tulla.? Tee ihaldatud tiitlile on aga raske. Võistlus viiakse läbi neljas etapis. Kui esimeses voorus võivad osaleda kõik soovijad, siis teise vooru pääseb neist 26, kolmandasse 16 ning lõppvooru jõuab vaid 8 tugevamat. Karm, kuid õiglane ?ürii hindab harjutuste tehnilist täitmist ? liigutuste sooritamise puhtust ja täpsust, võistlejate emotsionaalsust ning atraktiivsust. Võistluste esikolmik saab preemiareisi Helsingisse Soome aasta suurimale aeroobikaüritusele.

Aeroobikakuninganna valimisele eelneb (kell 11) non-stop aeroobika kõigile. Samuti esinevad aeroobikapäeval vabariigi parimad aeroobika- ja võimlemisrühmad ning toimub Adidase moe-show.

Kogu päeva ohjab Mart Mardisalu.

4. märtsil kl 14
Kalevi spordihallis
pilet: 60 krooni,
alla 14a 30 krooni.
kogu päeva pilet: (+non stop aeroobika)125 krooni
Tallinn, Juhkentali 12
info (0) 639 8684

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing