Eesti osaleb taas Euroopa suurimal turismimessil

02. märts 2001, 09:57

Homsest kuni 7. märtsini osaleb Eesti Berliinis rahvusvahelisel turismimessil ITB (Internationale Tourismus-Börse), mida peetakse oma ala üheks suurimaks messiks kogu maailmas, teatas välisinvesteeringute agentuur.

Eesti on ITB osalenud viimased seitse aastat. Sel aastal esindavad Eestit ühisel ekspositsioonipinnal Skandinaavia maade kõrval Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Turismiagentuuri koordineerimisel turisimifirmad Arensburg Reisid, Balti Silver Reisid, Estonian Holidays, Estravel, Hermann Reisid, Raeturist ja Vespal, linnad Tallinn, Tartu ja Pärnu, hotell Radisson SAS ja Kuressaare Lennujaam.

Turismiagentuuri uuringute andmetel on Saksamaa saabumiste arvu järgi suuruselt seitsmes turismiturg Eestile. 2000. aastal saabus Eestisse 58 000 Saksamaa kodanikku. Võrreldes 1999. aastaga kasvasid nii sakslaste saabumised kui ka ööbimised majutusasutustes 20%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing