Ekspress Grupp loodab 2001. aastal kasumit

Uus aasta algas Ekspress Grupile edukalt ? Eesti Päevaleht teenis veebruaris 100 000 krooni tegevuskasumit, möödunud suvel omavahel liidetud suure kahjumiga ajalehed Õhtuleht ja SL on osutunud pärast ühendamist oodatust edukamateks, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eesti Päevalehe peadirektor Hando Sinisalu ütles, et uus aasta on Eesti Päevalehe jaoks alanud edukalt. Veebruaris teenis Eesti Päevalehe AS 100 000 krooni tegevuskasumit.

?Jaanuaris ja veebruaris saime kõigi aegade suurima reklaamikäibe, üle 90 protsendi Eesti Päevalehe tellijatest on pikaajalised lojaalsed tellijad, kes maksavad lehe eest täishinda, ja toimetust juhib Eesti parim peatoimetaja,? ütles Sinisalu.

?2000. aastal astutud sammud Ekspress Grupis annavad lootust, et 2001. aasta lõpeb grupile positiivsete majandustulemustega,? ütles Ekspress Grupi peadirektor Gunnar Kobin.

Hetkel kuum