Maksupolitsei alustab peagi tööd

ÄP Online 08. märts 2001, 00:00

Keskuse ülesanneteks on toimepandud või ettevalmistatavate maksualaste kuritegude uurimine ja sellega seotud jälitustegevus. Keskus hakkab tegema tihedat koostööd jälitusametkondade ja prokuratuuriga, samuti hakkab keskus koostööd tegema ka teiste riikide vastavate ametkondadega.

Kallase sõnul kiirendab keskuse loomine oluliselt maksupettuste uurimist. ?Maksuametis peaks praegu olema uurimisel hulk olulisi maksupettuse kahtlusega juhtumeid, keskuse loomine kiirendab nende kohta käivate materjalide saatmist prokuratuurile ja kohtule,? lisas minister.

Keskus luuakse maksuameti kohaliku asutusena, sellel on neli regionaalset osakonda üle Eesti ning üldosakond, mille eesmärk on asjaajamisalase töö korraldamine, infosüsteemide ja andmebaaside arendamine ja haldamine. Keskuses hakkab tööle 58 inimest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing