Mõis vedas Sposatot ninapidi

Inno Tähismaa 08. märts 2001, 13:16

Eesti Raudtee erastamispakkumisega hiljuti liitunud skandaalse taustaga Itaalia-Vene ärimees Giovanni Sposato on Tallinna linnapeas Jüri Mõisas imestunud, kuna Mõis lubas temaga pärast kohtumist ühendust võtta, aga ei teinud seda, kirjutab tänane Eesti Ekspress.

Eelmisel esmaspäeval lendasid linnapea Mõis ja tema ärimehest sõber Meelis Lao Londonisse, peatusid lukshotellis Cumberland ja jagasid sviiti. Samal õhtul kohtusid nad Sposatoga, järgmisel päeval lõunatati taas koos.

'Mina võtsin Tallinna linnapead kui Eesti riigi esindajat,' oli itaallane Mõisa visiidist meelitatud.

Sposato sõnul oli Mõisa käitumine imelik. 'Ta lendas Londonisse, et kinnitada, et tehingu vastu on endiselt suur huvi,' selgitab Sposato. 'Nad küsisid, kas ma saan raha hommepäev üle kanda ja lubasid Tallinnasse naastes mind kursis hoida, kuid Mõis pole minuga enam ühendust võtnud,' imestab investeerimiskunstnik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing