Moskva taustaga Sposatol on tätoveering Crazy Ivan

Inno Tähismaa 08. märts 2001, 13:34

Kümme aastat Moskvas elanud skandaalse taustaga itaallasest ärimehel Giovanni Sposatol on biitsepsile tätoveeritud Vrazy Ivan, kirjutab Eesti Ekspress.

Crazy Ivan olla hüüdnimi, mille ta sai Moskva sõpradelt.

Enda sõnul lahkus Sposato Itaaliast juba 17aastasena ning veetis järgmised 10 aasta Venemaal. Selle aja sisse mahub väidetavalt ka teenistus Venemaa dessantväeosas ja osalemine operatsioonidel Serbias ja Somaalias. Sellest ajast pursib ta serbohorvaadi keelt ning kannab randmel granaadikildude tekitatud arme. Somaalias juhtunud granaadiplahvatuse tõttu veetis ta enda sõnul kaheksa kuud haiglas.

Tallinnas viibides saadavad Sposatot firma ESS-Falck turvamehed. Tema enda sõnul sundisid teda Tallinnas viibides turvameeste teeneid kasutama tema Moskva suurkliendid, kes, kuuldes Pirita hotellis toimunud löömingust, muretsesid oma investeeringute pärast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing