Jegorovi kinnistu kortereid on ostetud juba 32,4 mln krooni eest

13. märts 2001, 12:13

Aasta pärast valmivas Tallinna eksklusiivseimas luksuselamus Raekoja Platsil nn Jegorovi kinnistul on müüdud juba 12 korterit kokku 32,4 mln krooni eest.

Jegorovi kinnistu puhul on tegemist majaga Raekoja Platsi, Mündi ja Pika tänava vahel, kus nõukogude ajal asus suveniiride pood ja hiljem Forekspanga kontor. Kinnistu omanik on kinnisvarafirma Pro Kapital. Firma tegevdirektori Andrus Lauritsa sõnul on mõned ostnud ka kaks korterit korraga, et siis nendest suurem eluase kokku ehitada.

Esialgu pidi osa kortereid jääma Domina hotelliketi välja üürida, kuid nüüd nende arv väheneb, sest korterite müük on Lauritsa sõnul läinud erakordselt hästi.

Kõige kallimalt müüdi 136 ruutmeetri suurune eluase hinnaga 4,7 miljonit krooni. Pisut vähem, 4,3 miljonit, käis sularahas välja üks Eesti kodakondsusega kütuseärimees 150 ruutmeetri eest. Korter asub läbi kahe korruse hoone katusealuses osas.

Hetkel on püsti vaid renoveerimist ootava hoone karkassid. Ka kinnisvarabüroo Uus Maa maakleri Kristjan Kaarmani kinnitusel on huvi elamispindade vastu selles eksklusiivses majas küllaltki suur. Maja keldrikorrusele on planeeritud fitness club, uksel seisab valgete kinnastega portjee ning parkla ning Raekoja Platsi vahel hakkab elanikke vedama spetsiaalne buss.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing