Kaabel-TV liider tuleb Tartu turule

13. märts 2001, 09:03

Eesti kaabeltelevisioonituru liider Starman Kaabeltelevisiooni AS tugevdab oma positsiooni, sest Tartu kaabliturul opereerimise ainuõiguse saab kümneks aastaks Starmaniga seotud OÜ Taevatuli, kirjutab Tartu Postimees.

Eesti Kaabellevi Liidu andmeil on 47 000 kliendiga Starmani turuosa praegu 27 protsenti. Vähemalt 10 000 potentsiaalse kliendi lisandumisega Tartus loodab firma kasvatada oma turuosa vähemalt 33 protsendile.

Starman Kaabeltelevisiooni ASi tegevdirektori Peeter Kerni kinnitusel kavatseb firma investeerida hiljemalt 2002. aasta lõpuks Tartu kaablivõrgu ehitusse ligi 30 miljonit krooni.

2004. aasta märtsi lõpuks plaanib firma ehitada valmis kogu Tartut katva kaablivõrgu, mis ulatub 41 000 kodu ukseni. Tartu linnavalitsuse andmeil on see maksimaalne võimalik klientide hulk ülikoolilinnas.

Starmani kaablivõrgu projekteerimine algab Kerni sõnul kohe, ehitus suvel ning septembris peaksid esimesed tartlased, tõenäoliselt Annelinnas, saama Starmani telepildi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing