Tarmo Kõuhkna ajab IT-äri

13. märts 2001, 10:44

Kõuhkna perekonna vanem poeb Tarmo Kõuhkna on loobunud osalusest Hiiu Kaluris ning tegeleb nüüd IT-äriga.

Tarmo Kõuhknale kuuluv OÜ Oskando teeb kodulehekülgi, WAP-lehekülgi, on osalenud Tallinna ja Tartu mobiilse parkimise süsteemi ettevalmistamises ning hetkel loob koostöös EMT ja Regioga turvafirmale Falck Baltic autode järelvalve ja positsioneerimise infosüsteemi, mis võimaldab operaatoril jälgida auto marsruuti, turvalisust, kütusekulu jne.

'Ma olin juba Epeksi aegadest väikeaktsinär ning seetõttu polnud mul otsustes eriti suurt sõnaõigust,' ütles Tarmo Kõuhkna. 'Pärast suure ETFC Grupi laialiminekut jäi mul tööd väheks ning kuna IT vallas oli juba palju tuttavaid ees, otsustasin selle ala kasuks.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing