BRS kontrollib Eesti Raudtee tehinguid

14. märts 2001, 12:47

Täna hommikul Erastamisagentuuriga avatud läbirääkimistel raudtee erastamislepingu sõlmimistähtaja aprilli lõpuks määranud Baltic Rail Service nõuab pärastlõunal Eesti Raudtee peadirektorilt Parbo Juchnewitschilt aru vedurite liisimisest.

BRS kavatseb Juchnewitschilt pärida aru poolelioleva ligi 120 miljoni krooni suuruse liisingtehingu kohta, millega Eesti Raudtee on Venemaalt tellinud viis uut vedurit, ütles BRSi juhatuse aseesimees Guido Sammelselg.

?Saame aru, et vaatamata erastamisprotsessile peab ettevõte oma igapäevast tööd tegema, kuid soovime käsil olevad investeeringud infrastruktuuri kooskõlastada BRSi arusaamadega,? rääkis ta.

Erastamisagentuur püüab täna Tallinna Halduskohtus algavat kohtuistungit, millega Raudtee Erastamise Rahva AS vaidlustab läbi kukkunud RailEstonia konkursivõidu, hoida täna alanud läbirääkimistest BRSiga lahus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing