Hulkuv koer ei lasknud Viljandis kliente panka

14. märts 2001, 08:51

Turvatöötajad ja politseinikud ajasid eile pärastlõunal Viljandis taga omanikuta koera, kes ei lubanud kliente panka, kirjutab Sakala.

Hundikoer vallutas Hansapanga Kauba tänava kontori ukseesise veidi pärast kella kolme. Loom üritas majja pääseda ning takistas sellega inimeste sisenemist ja väljumist.

Kohale sõitnud ESSi turvafirma patrull nägi suurt koera, kes toetus poriste esikäppadega vastu klaasust. 'Turvatöötajad hoiatasid möödakäijaid, sest koer oli juba ühte naist rünnanud,' ütles ESSi teenindusjuht Valdo Laanmets. Naine oli saanud kriimustusi.

Turvamehed hirmutasid koera panga ukse juurest eemale ning asusid koos kohale tulnud politseinike ja koerapüüdjaga teda jälitama. Seitse meest püsisid loomal kannul paar kilomeetrit, kuni too jõudis Kantrekülla.

Kalevi tänaval üritasid püüdjad koera narkoosipüssist tabada, kuid sellest ei piisanud. Teine lask tehti teisel pool raudteed ja siis langes loom püüdjate haardesse.

Eile õhtul Jämejalal koerte varjupaigas toibunud isast peni ähvardab kolme nädala pärast hukkamine. 'Vaevalt et keegi seda koera enam endale soovib,' avaldas varjupaiga omanik arvamust. 'Ta tekitas linnas ikka päris korraliku mürgli.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing