15. märts 2001 kell 7:33

Hansapank alustas suurte perede toetusprojekti

Hansapank koos Arno Tali Sihtkapitali ja sotsiaalministeeriumiga kuulutavad alates tänasest välja viienda järjestikuse suurte perede toetuskonkursi 'Terve ja tugev perekond'.

Konkursi eesmärk on tunnustada ja toetada suuri peresid, kus kasvab vähemalt kolm alla 18aastast last ning kus elatakse täisväärtuslikku pereelu. Osalema ootame suurperesid, kus peetakse ausees peretraditsioone ja ühisettevõtmisi, luuakse lastele head arengu ning õppimisvõimalused, kinnitas Hansapank Eesti suhtekorraldusjuht Ando Noormets.

Konkursi 25 parimat peret valitakse välja kõigi maakondade poolt saadetud kandidaatide hulgast, kes palutakse rahvusvahelisele perepäevale järgneval nädalavahetusel 19. mail toimuvale pidulikule preemiate kätteandmise tserekooniale elukohajärgsesse maavalitsusse.

Konkursi üks peaeestvõtja Hansapank paneb kahekümne viiele tublimale perekonnale välja rahalise preemia 15 000 krooni.

'Terve ja tugev perekond' konkursist osavõtuks tuleb perel täita kohalikus omavalitsuses (vallas, linnas) nõuetekohane perekaart. Kandideerida võivad ka varem osalenud, kuid mitte võitnud lasterikkad pered. Perekond võib end ka ise esitada konkursist osavõtuks kohalikule omavalitsusele või otse maavalitsusele.

Lõpliku valiku maavalitsuste esitatud kandideerivatest peredest teeb konkursi nõukogu 4. mail.

Hetkel kuum