Toiduainetööstuse Liidu juhatuse esimeheks sai Udo Themas

16. märts 2001, 09:55

Eesti Toiduainetööstuse Liidu (ETL) Pärnus toimunud üldkoosolekul valiti uueks juhatuse esimeheks Udo Themas.

Uude 15liikmelisse juhatusse valiti Paulig Balticu juhatuse esimees Tiit Nuudi, Kalevi juhatuse esimees Oliver Kruuda, Eesti Venitootjate Liidu esimees Jüri Kert, Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Andres Koern, Hiiu Kaluri nõukogu esimees Tiit Kõuhkna, Saku õlletehase juhatuse esimees Cardo Remmel, Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Udo Puust, Fazer Eesti juhatuse esimees Ülo Rekkaro, Eesti Coca-Cola Joogid juhatuse esimees John Walter White, Onistari juhatuse esimees Aleksander Skoblov, Werol tehase juhatuse esimees Raul Kastan, Salvest Tartu Konservitehase nukogu esimees Veljo Ipits, TT/ Toiduainete Instituudi direktor Raivo Vokk ja Tartu lletehase juhatuse esimees Tarmo Noop.

Seni oli ETLi juhatuse esimees Tiit Kõuhkna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing