Sirje Niitra • 19. märts 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Ametnikud peavad õigeks öist viinamüüki piirata, mitte keelata

Täna Radisson SAS hotelli konverentsikeskuses toimunud ümarlauanõupidamisel osalenud Liviko ja riiklike kontrollorganite esindajad leidsid, et ööpäevast alkoholimüüki tuleks küll piirata korralike kauplustega, aga mite täiesti keelata.

Politseiameti kriminaalpreventsiooni ja narkomaaniavastase võitluse komissar Urve Miidla ütles, et kui keelustada alkoholi müük ametlikult tegutsevates kohtades, hakatakse seda mujal müüma ja see ei muuda olukorda.

Tarbijakaitseameti peaspetsialist Peeter Ühtegi oli sama meelt, leides, et taksoviina tagasitulek poleks kellelegi kasulik. Ühtegi sõnul on tarbijakaitse taludes ja korterites tegutsevate salaviina müüjate vastu praegugi jõuetu, ses neid pole õigus kinni pidada.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt