ÄP Turunduse TOP: Hill & Knowlton suurim suhtekorraldusbüroo

20. märts 2001, 13:22

Eelmise aastal oli suhtekorraldusbüroodest suurim käive Hill Knowlton Eesti ASil - 15 mln krooni auditeerimata andmetel.

Äripäeva Suhtekorraldusbüroode TOPis on teisel kohal KPMS Partners AS 7,3 mln krooniga. Kokku oli ligi 15 suhtekorraldusbüroo 2000. aasta käive umbes 40 mln krooni. Peaaegu pooled väiksemad suhtekorraldusbürood ei soovi oma finantsandmeid avaldada.

Eesti juhtiv suhtekorraldaja, Hill Knowlton Eesti ja Balti regiooni juhatuse esimees Peep Mühls ütleb, et suhtekorraldusel on Eestis veel piisavalt kasvuruumi. Eriti puudutab see tervishoiu ja ravimite ning laiemalt elu kvaliteediga seonduvat kommunikatsiooni. Kindlasti kasvab avaliku sektori vajadus. Eriti kasvab see Euroopa Liidu laienemisläbirääkimiste tingimustes, leiab Mühls.

Lähemalt homses Äripäeva eriväljaandes Turunduse TOP.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing