Personalikonverents: tippjuhil olgu vaist inimeste töölevõtmiseks

21. märts 2001, 12:18

Tartus toimuval personalijuhtimise konverentsil ütles Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Mati Jostov, et tippjuhil peab olema vaistu leidmaks inimesi tööle. ?Vaist on anne ? seda kas on antud või ei ole,? tõdes Jostov. Tippjuht peaks töötajate värbamisel olema tema sõnul reklaamifiguur ? atraktiivne nii esinemise kui ka riietuse poole pealt.

Tippjuht peaks koos personalijuhiga vältima juhuseid, kus teistest vähem tööd teinud inimene saab kiita, rõhutas Jostov. ?Tippjuht peaks edukaid tunnustama isiklikult,? märkis ta.

Jostov rõhutas ka meeskonna ühtse koolitamise tähtsust, kuna nii on kogu meeskonnal ühtsed väärtushinnangud. ?Juhi meeskond peab koosnema haritud ohvitseridest, mitte juhmidest sõduritest,? tõdes Eesti Põlevkivi juhatuse esimees.

Uudise edastas Väinu Rozental

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing