Tartu Ülikooli uue haigla planeering valmib kiirkorras

21. märts 2001, 09:23

Tartu linnavalitsus kinnitas eile Ravila ja Nooruse tänava ning Viljandi maanteega piirneva ala detailplaneeringu lähteülesande, kirjutab Tartu Postimees. Krundile peaks tulema Tartu Ülikooli Kliinikumi uus haiglakompleks.

Tartu linnavalitsuse linnaplaneerimise ja maakorralduse osakonna juhataja Urmas Ahven ütles, et kliinikum soovib planeeringu valmimist 15. maiks ja selle kehtestamist enne linna volikogu suvepuhkust.

Ahven tunnistas, et sellise tempoga planeeringu kehtestamine on küll võimalik, aga keeruline, tavaliselt see töö nii kiiresti ei käi. Ta lisas, et sedapuhku ei teki planeeringu ümber ilmselt huvide konflikti, mis tavaliselt tempot maha võtab.

Ahvena hinnangul viitab kiirustamine, et krundil peaks veel tänavu ehitus algama.

Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto pidas ebatõenäoliseks, et ehitust alustatakse tänavu. Tema väitel sunnib planeeringuga kiirustama uue haigla teostatavusuuringu valmimise tähtaeg septembris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing