Valitsus kardab arvamusuuringuid

22. märts 2001, 00:00

Kuna Euroopa Liiduga ühinemise kahtlejate hulk on hakanud Eestis ületama euroliidu toetajate oma, otsustas valitsus lõpetada vastavate regulaarsete arvamusuuringute tellimise, tunnistasid ametnikud teisipäeval Prantsusmaa uudisteagentuuri AFP Eesti korrespondendi ja Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektori Tarmu Tammerkiga peetud eravestluses.

Järgmise sammuna otsustab valitsus tõenäoliselt lõpetada valitsust puudutavate arvamusuuringute tellimise, sest ka valitsuse tegevusega rahulolevate inimeste arv kukub kolinal. Aga muidugi, miks raiuda saba jupi kaupa. Las valitsus elab kaks aastat teadmises, et rahvas teda armastab. Miks ministrite tuju nende arvamusuuringutega rikkuda?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing