Nokia tahab haarata 40% turust

22. märts 2001, 14:32

Soome Nokia grupi tegevjuht Jorma Ollila ütles, et firma soovib tugevdada oma juhtpositsiooni maailma mobiiltelefoniturul ning suurendada turuosa 40 protsendini.

Financial Timesi andmeil oli Nokia turuosa eelmisel aastal 32%, kuid analüütikute prognooside kohaselt suureneb see tänavu esimeses kvartalis tunduvalt. Noki kasutab ära konkurentide Ericssoni ja Motorola hetkelisi raskusi ja on asunud agressiivselt turgu ründama.

Vaatamata sellele, et turud on kolmanda põlve inernetiühendusega mobiiltelefonide suhtes jätkuvalt skeptiliselt häälestatud, väidab ülioptimistlik Ollila, et mobiilne kommunikatsioon kujuneb lähiajal maailma üheks suurimaks tööstusharuks, mis tema sõnul pakub Nokiale tohutuid võimalusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing