Personalikonverents: firma põhiväärtus on inimeste areng

22. märts 2001, 17:49

Ärge kirjutage tööpakkumise kuulutustesse, et vajate arenemisvõimelisi inimesi, vaid soovige hoopis arenemistahtelisi inimesi, soovitas OÜ Vain SMD juhatuse esimees Peep Vain Tartus personalijuhtimise konverentsi kuulajaskonnale.

Vain rõhutas, et oluline on kultiveerida firmas teadmist, et seda, mida sa täna teed, võid homme paremini teha.

Vaini sõnul lasub vastutus inimese arengu eest kõigil koolituse osapooltel ? juhtidel, koolitajatel ja eelkõige koolitava endal. 'Kui igaüks võtab vastutuse, mis talle kuulub, siis tagab see inimese arengu ja organisatsiooni edu,' ütles Vain.

Samas lisas Vain, et igas firmas on inimesi, kes võivad olla kasulikumad kui koolitajad. 'Leidke need mentorid oma firmas üles,' soovitas Vain.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing