Personalikonverents: optsioonid kui õiglased tasud

22. märts 2001, 13:41

Tartu biotehnoloogiafirmas ASis Asper töötavad teadlased ostavad nelja aasta pärast maja ja lihtsad laboritöötajad ostavad uue korteri, ütles Asperi arendusjuht Andrus Kaldalu Tartus toimuval personalijuhtimise konverentsil.

'Me ei ürita kedagi palgaga üle maksta,' sõnas Kaldalu. 'Üritame optsioonide kaudu võimaldada kõikidel meie töötajatel osaleda ettevõttes loodavast väärtusest. Kaldalu rõhutas, et optsioonide hulk ei pea sugugi olema suur.

Kaldalu sõnul alustas Asper üle aasta tagasi nelja spetsialistiga. Nüüd töötab Asepris 40 inimest. 'Tippspetsialistide värbamisel on lumepalliefekt,' iseloomustas Kaldalu. 'Raske on värvata esimesi erakordseid inimesi.'

Kaldalu kinnitusel töötab praegu Asperis oma ala tippspetsialiste nii Ameerikast kui Aasiast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing