Personalikonverents: tipptegija ülemeelitamise eest sportauto

22. märts 2001, 13:31

Uue majanduse esindajad puutuvad järjest sagedamini kokku olukorraga, kus üha konkurentsitihedamal tööjõuturul on elu ja surma küsimus värvata tippspetsialiste, ütles täna Tartus jätkuval personalijuhtimise konverentsil Tartu ülikooli avaliku halduse ja sotsiaalpoliitika osakonna juhataja Tiina Randma.

Randma andmeil tegutseb näiteks maailma innovaatiliseimas piirkonnas USAs Silicon Valleys üle tuhande professionaalse töölevärbaja, kes kasutavad vägagi agressiivseid meetodeid.

'Käib talentide rabamine,' iseloomustas Randma konkurentsi tööturul ning lisas, et Silicon Valleys pole sugugi harvad juhtumid, kus personalitöötaja saab tippspetsialisti ülemeelitamise eest preemiaks näiteks sportauto.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing