Personalikonverents: tööandja bränd peab olema muljetavaldav

22. märts 2001, 17:36

Kuna talentide-tippspetsialistide pärast on läinud lahti tõeline sõda, tuleb firmajuhtidel hakata tõsiselt mõtlema, mida tähendab firma bränd tööandjana, ütles Telia Mobile AB personalidirektor Per-Erik Brundin Tartus personalijuhtimise konverentsil.

Brundini kinnitusel võttis Telia Mobile paar kuud tagasi tööle kompetentsuse turu direktori, kes hakkab vastutama selle eest, et Telia Mobile bränd torkaks paremini silma. 'Et meil oleks kergem inimesi tööle värvata,' põhjendas Brundin uue direktori ametikoha loomist.

Brundini sõnul soostuvad inimesed väga hea mainega ettevõttes töötama paar aastat ka väiksema palga eest seepärast, et nad saavad hiljem oma CVsse kirjutada, et nad on väärikas ettevõttes töötanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing