Reformierakond ei vääri oma nime

23. märts 2001, 00:00

?Me peaksime ausalt eesti rahvale ütlema, et selle valimisperioodi jooksul haldusreformi ei toimu,? prahvatas Reformierakonna aseesimees Andrus Ansip välja partei seisukoha.

Võiks veel aru saada, kui reformerid kritiseeriks halduse reformimist vähese radikaalsuse pärast, aga asi on sootuks vastupidi. Ainult-nime-poolest-reform loodab näha omavalitsuste ühinemisel utoopilist täielikku vabatahtlikkust. Tuleb tunnustada Tarmo Loodust ja Mart Laari, kes pole vajaliku, ent ebapopulaarse reformi edendamisel püssi põõsasse visanud nagu sõbrad koalitsioonikaaslased. Kas ainult-nime-poolest-reform soovib lõigata poliitilist profiiti maalt? Või on vaen Isamaaga nii suureks läinud, et kaikaid loobitakse teineteisele kodaraisse igal viisil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing