Siid ja samet kalendris

Vilve Torn 23. märts 2001, 00:00

Näitusel ?Calendar? on väljas huvitavamad kalendrid VI?XX sajandini.

Näitus algab VI sajandist pärit Kreeka vaasiga, millel on kujutatud neli aastaaega. Samas saalis on väljas ka Julius Caesari büst ning ülevaade reformist, pärast mida hakati aega arvestama Päikese järgi.

Kalendreid on erinevaid: esineb maalitud, trükitud ja isegi tikitud kalendreid. Samuti on kalendrid valmistatud erinevast materjalist. Palju on kasutatud puud, paberit, pärgamenti, bambust, kulda ja hõbedat.

Eraldi osa moodustavad näitusel näiteks lastele, õpetajatele, loomapidajatele, aednikele, poliitikutele jne mõeldud aastaraamatud, almanahhid ja kalendrid. Väljas on ka kirjanduse-, muusika- jms kalendrid.

Ermitaa?is
T?L kl 10.30?17, P kl 10.30?16, E suletud
pilet täiskasvanule 150 kr, alla 17aastastele tasuta
34 Dvortsovaja nab, info tel (812) 110 9079
www.hermitage.ru

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing