Esimene Lõuna-Eesti firma sai uue ISO standardi tunnistuse

23. märts 2001, 14:36

Tartu lähedal Tõraveres asuv mööblifirma OÜ KV Retent sai eelmisel nädalal esimese Lõuna-Eesti firmana uue rahvusvahelise standardiversiooni ISO 9001:2000 nõuetele vastava sertifikaadi, ütles Eesti kvaliteediühingu asutajaliige Erich Asumäe.

KV Retendi sertifitseeritud tegevusalaks on eritellimusega mööbli kavandamine, valmistamine ja paigaldamine.

Asumäe andmeil sertifitseeriti Eestis uue standardiversiooni järgi esimesena 14. veebruaril Tallinna ehitusfirma AS Remet.

Asumäe sõnul on kvaliteedijuhtimise uue standardi põhinõueteks kliendikesksus, inimeste kaasahaaratus, protsessikeskne lähenemisviis, pidev arenemine, faktidel põhinev otsustamine ja vastastikku kasulikud suhted tarnijatega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing