Estonian Air läheb pühapäevast üle suvisele lennuplaanile

Inno Tähismaa 23. märts 2001, 16:34

Estonian Air läheb pühapäevast, 25. märtsist üle suvisele lennuplaanile ning lisab lende Moskvasse ja Hamburgi, kirjutab Postimees Online.

Kuna Euroopa läheb üle suveajale ja Eesti mitte, siis kõik lennud hakkavad Tallinnast väljuma ja Tallinna saabuma varem kui seni. Lendude väljumis- ja saabumisajad muutuvad valdavalt tunni võrra varajasemaks, täpsemat informatsiooni saab Estonian Airi <#koduleheküljelt=http://www.estonian-air.ee> ja Estonian Airi esindustest.

Alates 18. maist hakkab Estonian Air lendama Moskvasse senise viie lennu asemel kuus korda nädalas. Praegu toimuvad lennud esmaspäeval, teisipäeval, neljapäeval, reedel ja pühapäeval. Nendele lendudele lisandub kolmapäevane lend.

Hamburgi liinil lisab Estonian Air 3. juunist kuni 26. augustini senisele kolmele lennule ühe lisalennu nädalas. 3. juunist kuni 26. augustini saab Tallinnast Hamburgi lennata kokku neli korda nädalas ? esmaspäeval, kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeval.

Sellel suvel teeb Estonian Air tellimuslende järgmistesse sihtkohtadesse: Sousse (Tuneesia), Salou, Costa Dorada (Hispaania), Kemer (Türgi), Marmaris (Türgi), Kreeta (Kreeka) ja Limassol (Küpros).

Kõiki tellimuslende teenindab Estonian Airi Boeing 737-500.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing