Ihaste ratsabaasi võitja vaidlustamine kohtus ei õnnestunud

23. märts 2001, 16:53

Tartu halduskohus ei rahuldanud täna ratsaspordihuvilise Siim Nõmmoja kaebust, milles ta palus tühistada Tartu linnavalitsuse korraldus tunnistada Ihaste ratsaspordikeskuse erastamiskonkursi võitjaks ASi Kaugereisi pakkumus.

Ekspankuri Andres Bergmanni pankrotihaldurina tuntud Nõmmoja sõnul ei vastanud Kagureisi pakkumus konkursitingimustele. 'Kagureisi pakkumus poleks üldse tohtinud kvalifikatsioonivoorust edasi saada,' ütles Nõmmoja.

Nõmmoja ei osanud öelda, kas ta kaebab halduskohtu otsuse edasi.

Tartu linnavalitsus kuulutas 25. jaanuaril Ihaste ratsaspordibaasi erastamiskonkursi võitjaks Põlvamaa ärimehele Margus Timmole kuuluva Kagureisi 1,5 miljoni krooni suuruse pakkumuse.

Ratsutamishuviline Nõmmoja, kelle taga on Eesti ratsaspordiliidu juhatuse liikmed, ASi ESS Eesti juhatuse esimees Peeter Tohver ja ASi Sangar juhatuse esimees Jaan Kallas ning Tartu ärimees, ASi Salvesti nõukogu esimees Veljo Ipits, pakkus Ihaste ratsabaasi eest 1,2 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing