Kõuhknad teenisid kahe kuuga 4,1 mln

Inno Tähismaa 23. märts 2001, 16:06

Isa ja poeg, Tiit ja Toomas Kõuhknale kuuluv kalapüügi- ja töötlemisettevõte Hiiu Kaluri grupp teenis aasta kahe esimese kuuga 4,1 mln krooni puhaskasumit, teatas AS Hiiu Kalur juhatuse esimees Toomas Kõuhkna.

Võrreldes möödunud aastaga kasvas kahe kuu käive 12,6%, ulatudes 63,2 miljoni kroonini. Samal ajal kasvas ettevõtte puhaskasum 18 korda ? 228 tuhandelt kroonilt 4,145 miljoni kroonini.

?Oleme suutnud eelmise aasta lõpuks maha kirjutada kõik vanaks läinud võlad ning saame Hiiu Kaluri kontsernis jätkata kasumi teenimist,? märkis Kõuhkna. ?Oma osa headel, isegi viimaste aastate parimatel majandustulemustel, on ka kokkuhoidlikul majandamisel ning efektiivsel müügitööl.?

Hiiu Kaluri gruppi kuulub 10 ettevõtet, peamiselt Saare- ja Hiiumaal. Grupp annab tööd 1100 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing