Raudtee müügiläbirääkimised jäävad lõpmatuseni venima

Inno Tähismaa 23. märts 2001, 17:00

Eesti Raudtee müügiläbirääkimised kõigi kolme pakkujaga on seiskunud ja võivad jääda lõpmatuseni venima kohtuvaidluste tõttu.

Erastamisagentuuri nõukogu liige Ignar Fjuk ütles intervjuus mega.ee-le, et kõigepealt otsustab halduskohus, kas erastamisagentuuri nõukogu otsus raudtee erastamise kohta RailEstoniale oli õige või mitte. Seejärel võib seda otsust omakorda edasi kaevata, mistõttu võib protsess jääda lõpmatuseni venima.

'Tänane seis on see, et läbirääkimisi ei saa pidada kellegagi, ehkki erastamisagentuur kutsus BRSi juba läbirääkimistele. Kui halduskohus otsustab, et jõusse jääb otsus erastada raudtee RailEstoniale, siis läheme tagasi 28. veebruari tagasi,' ütles Fjuk.

Fjuki sõnul on peatatud ka nõustamisleping Briti firmaga GIBB.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing