26. märts 2001 kell 10:41

Kõiv: Ühendatud ministeeriumi peaks juhtima Mõõdukate minister

Majandusministeeriumi ning teede- ja sideministeeriumi ühendamise korral oleksid Mõõdukad võimekamad uues ministeeriumis ministri kohta täitma, ütles Mõõdukate peasekretär Tõnu Kõiv kommenteerides Isamaaliidu peasekretäri Andres Ammase avaldust, et praegu oleks sobiv aeg asuda kahte ministeeriumit liitma.

Minu isiklik arvamus on, et kahe ministeeriumi ühendamisega ei tasu kiirustada. Mõlemad ministeeriumid on praegu tööga piisavalt koormatud. Ministeeriumite ühendamine peaks toimuma pärast järgmisi riigikogu valimisi uue valitsuse moodustamisega.

Mõõdukad ei pea vajalikuks ka koalitsioonilepingu muutmist. Meid koalitsioonileping rahuldab. Ajakirjanduse tellimusel koalitsioonilepingus ja valitsuse koosseisus muudatusi ei tehta, rääkis Kõiv. ?Minu hinnangul ei ole minister Pärnoja käitunud pahatahtlikult ja talle on praegu liiga tehtud,? lisas ta.

Hetkel kuum