Kauplused müüksid Eesti sokke 6kordse hinnaga

27. märts 2001, 17:54

Eesti suuremad kauplused nõustuvad võtma sokke müügile pigem mõne tuntud välismaise kaubamärgi all ligi 100 krooniga paar, selle asemel, et müüa neid 15 krooni eest Suva kaubamärgi all, rääkis ASi Suva peadirektor Viktor Saarestik.

?Kauplustes öeldakse, et teeb sama välja, kas müüa üks paar 100krooniseid sokke või 6-7 paari meie kaubamärgi all toodetud 15krooniseid sokke,? ütles Saarestik.
Tema sõnul on nende kaup jõudnud tellija kaubamärgi all tootjahinnast oluliselt kallimalt ka Eesti poodidesse. ?Oleme jäänud suure allhanke osakaalu juurde, sest selle eest maksab tellija kõrgemat hinda.?

AS Suva ekspordib oma toodangust 4/5, sellest 50-60 % allhanke korras.

Saarestik lisas, et kui kaubamärk välja arvata, on Suva sokid-sukad kvaliteedilt võrdväärsed kuulsate kaubamärkide kaubaga: ?Ostame näiteks Prantsuse CaulliesŽ lõnga, samuti India ja Egiptuse lõnga, mis on maailma parimaid.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing