Riigikogulased põgenesid aidsiarutelu eest

27. märts 2001, 08:52

Kui sotsiaalminister Eiki Nestor Riigikogu ees aidsiteemal aru andis, jäi ministrit saali kuulama vaid 14 rahvasaadikut, kirjutab SL Õhtuleht.

Aidsi ennetuskeskuse arst Irina Moroz jälgis möödunud nädala esmaspäeval Riigikogu istungit rõdult. ?See oli shokeeriv, kuidas suhtuvad riigikogu liikmed aidsiprobleemi Eestis,? ütles Moroz. ?Kella kolme ajal, kui istung algas, registreeris ennast 80-90 riigikogulast, ent saali jäi neid vaid 14!? on Moroz hämmingus.

?Isegi Toomas Vilosius ja Arvo Haug läksid minema,? imestab Moroz. ?Tundub, et aidsiteema neid ei huvita. Nad peaksid aru saama, et HI-viirus ohustab ka neid endid. Ja et aidsi puhul pole enam riskigruppe, me kõik oleme üks suur riskigrupp,? ütleb Moroz.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing