Uuritav Pärnoja

28. märts 2001, 00:00

Kui riigihangete amet süüdistas majandusministrit valetamises, andis Mihkel Pärnoja asja kapole uurida. Samas pole ta ise vaevunud uurima, miks hävisid Eesti Raudtee erastamise otsustanud EEA nõukogu koosoleku helisalvestused. Keemia Instituudile andis Pärnoja uurida, kas tema allkirjastatud nn trükiveaga määrus on andnud kütuseettevõtjaile võimaluse riiki petta. Presidendi avaldusele, et vigu teinud ministrid peavad lahkuma, reageeris Pärnoja nii, et enne peab koalitsioon uurima, kas on vigu tehtud, ja kes on teinud.

Kuidagi ettevaatlikuks teeb, kui ühe inimese tegevus nii ohtrat uurimist vajab. Pärnoja on aeg võtta aeg maha ja ise mõelda-uurida, miks see nii on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing