Depeche Mode piletid jõudsid täna vabamüüki

28. märts 2001, 13:02

28. augustil Tallinna Lauluväljakult oma Euroopa turneed alustava kultusbändi Depeche Mode piletid on tänasest vabamüügis, teatas kontserdikorraldaja FBI esindaja Ingrik Peek.

Piletid on müügil internetis FBI kodulehel www.fbi.ee, kõigis Piletilevi ja Piletipunkti müügipunktides üle Eesti, Kino Sõpruse kassas. Vabamüügis on ka limiteeritud arv fännitsooni kalleimaid pileteid.

'Depeche Mode esitab Tallinnas maikuus ilmuva uue plaadi Exciter värsket materjali ning ka säravamaid pärleid oma varasemast loomingust,' lisas Peek. 'FBI jaoks on see suve suurprojekti Elton Johni 22. juuli kontserdi järel teine projekt koostöös Soome suurima kontsertagentuuriga Welldone.'

Lisaks 28. augusti Tallinna kontserdile korraldab FBI Depeche Mode kontserdid ka 29. augustil Riias ja 31. augustil Vilniuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing