Ivar Lukk: oleme sunnitud kohalikke kõnesid kahjumiga pakkuma

29. märts 2001, 17:11

OÜ Levicom Broadband (Tele2) juhatuse esimees Ivar Lukk ütles täna, et vaatamata Eesti Telefoni otsusele lubada oma klientidel helistada odavalt ka teistesse võrkudesse, sunniti Tele2 selleks nõustuma ajutise kahjuliku sidumishinnaga.

'Selle hinnaga oleme me sunnitud kohaliku kõne teenust kahjumiga pakkuma. Sellest hoolimata on meie klientidel aprillist võimalik valida kõiki kõneliike, ka kohalikke kõnesid, ja seda Eesti parimate hindadega,' ütles Lukk.

'Usume, et ka sidumishindade probleem saab peatselt lahenduse,' lisas Lukk.

Tele2 on rahul sideameti otsusega, mis sundis Eesti Telefoni loobuma hindade diskrimineerimisest helistamisel Tele2 telefoni- ja internetivõrkudesse. 'Nüüd on üheselt selge, et kõik kliendid saavad Eesti Telefoni võrgust meile helistada või internetiteenust kasutada samadel tingimustel, kui Eesti Telefoni oma võrku,' lausus Lukk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing