Taanlased nõustavad ka Eesti keemiatööstust

Inno Tähismaa 30. märts 2001, 16:27

Lisaks puidutööstusele panevad taanlased õla alla Eesti keemiatööstuste nõustamisel.

Taani saatkonna teatel toimub teisipäeval, 3. aprillil Tallinna Tehnikülikoolis projekti ?Keskkonnajuhtimine Eesti keemiatööstuses? avakonverents, mille avab Taani suursaadik Jþrgen Munk Rasmussen.

Üritus käsitleb ettevõtete keskkonnajuhtimist (ISO14001, EMAS), andes ülevaate ka poolteist aastat kestvast projektist. Avakonverentsile on registreerunud 60 osavõtjat, neist 25 on Eesti keemiatööstuse ettevõtete esindajad.

Projekti ?Keskkonnajuhtimine Eesti keemiatööstuses? eesmärkideks on Eesti keemiatööstusettevõtetele Lääne-Euroopa standarditele vastavate keskkonnajuhtimise süsteemide tutvustamine ning keemiatööstuse konkurentsivõime suurendamine keskkonnajuhtimise rakendamise abil.

Poolteise aasta jooksul planeeritakse kaardistada keskkonnajuhtimise süsteemid 10-14 Eesti keemiatööstuse ettevõttes ja luua täielik keskkonnajuhtimise süsteem neljas ettevõttes.

Projekti rahastajaks on Taani riik ning läbiviijaks Taani ettevõte Dansk Miljþ Center A/S koostöös Eesti- partnerite Christiansen Consulting OÜ, Taani Kuningriigi Suursaatkonna, Eesti Keemiatööstuse Liidu, Det Norske Veritase ja Tallinna Tehnikaülikooliga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing