United Motorsi kliendipäeval jagab autogramme Andrus Veerpalu

Inno Tähismaa 30. märts 2001, 15:39

BMW Grupi esindaja Eestis ASi United Motors korraldab homme, 31. märtsil oma müügikeskuses Paldiski maanteel kliendipäeva, kus saab tutvuda uute BMW, Roveri ja Land Roveri mudelitega ning teha proovisõite, teatas firma esindaja.

Kliendipäeval jätkub tegevust kogu perele, muu hulgas tuleb autogramme jagama Eesti tippsuusataja, Lahti MMil maaimameistri tiitli võitnud Andrus Veerpalu.

United Motorsi kliendipäev algab BMW, Roveri ja Land Roveri müügikeskuses Paldiski mnt 108 laupäeval kell 11, huvilised võivad tulla tutvuma autokeskusega ning tegema proovisõitu kuni kella 16ni. Lisaks uutele autodele tutvustab United Motors ka BMW mootorrattaid.

Kliendipäeval jätkub tegevust kogu perele, lapsed saavad osaleda võistlusmängudes, meelelahutust pakub Urmas Lattikase ansambel. Oma BMW X5ga on kohal ja jagab autogramme suusatamise maailmameister Andrus Veerpalu. Autogrammide jagamine algab orineteeruvalt kell 14 ja kestab kaks tundi.

United Motors müüs eelmisel aastal Eestis kokku 265 sõidukit, neist 193 uut ja 72 kasutatud sõidukit. 193 uuest sõidukist olid 108 BMWd (sh 11 mootorratast), 61 Land Roverit ja 24 Roverit.

United Motors on asutatud 1999. aastal, firma aktsiakapital on 8,4 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing