Radiolinja lasi hinna 39 sendi peale minut

Inno Tähismaa 02. aprill 2001, 09:29

Radiolinja Eesti kehtestas tänasest kuumaksuta hinnapaketis Freetime kõneminutihinnaks 39 senti.

Firma esindaja teatel kehtib soodushind esialgu õhtusel ajal võrgusisestele kõnedele mai lõpuni.

?Tahame näidata, et mobiilist on saamas tõsiseltvõetav alternatiiv lauatelefonile,? ütles hinnalangust kommenteerides Radiolinja Eesti Teenusoperaatorüksuse juht Andrus Hiiepuu. ?39 senti minutis on soodsam hind kui keskmise kolmeminutilise kõne hind traatside võrkudes õhtul. Seejuures puudub Freetime kõnepaketis ka kuumakse, mis digitelefonides on täna 75 krooni kuus. Vastava summa ulatuses saab klient rääkida Radiolinja võrgus üle kolme tunni.?

Radiolinja hinnapakett Freetime on ainus lepinguline kõnepakett Eestis, millel puudub kuumakse. Võrgusisene kõneminutihind on Freetime hinnapaketis 2.50 kr/min päevasel ajal ning aprilli ja maikuus 39 senti ajavahemikus kell 20.00 kuni 06.00. Kõnepaketiga kaasneb 150 kroonine kvartaalne ettemaks, mida klient saab kasutada erinevate teenuste kasutamiseks.

Radiolinja Eesti AS kuulub Radiolinja kontserni kaudu kontserni Elisa Communications koosseisu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing