Apollo raamatukaupluste kett laienes Tartusse ja Pärnusse

03. aprill 2001, 11:51

Täna laienes Apollo raamatukaupluste kett Tartusse ja Pärnusse, millega luuakse alus uutele traditsioonidele Eesti raamatukaubanduses, teatas Astro Raamatud OÜ projektijuht Villu Järvesoo.

5. aprillil algava esimese kevadkampaaniaga luuakse traditsioon läbi aasta toimuvatele Apollo keti soodusmüükidele, mil Tallinna, Tartu ja Pärnu kauplustest leiavad külastajad hulgaliselt atraktiivseid raamatupakkumisi. Lisaks toimub kampaaniate raames erinevaid raamatuesitlusi.

Astro Raamatud OÜ juhatuse esimehe Peeter Peda sõnul on suurürituste eesmärgiks kujundada välja tava, kus inimesed teavad järgnevatel aastatel juba varakult oodata raamatute suurmüüke. Endine Teaduse raamatukauplus Tartus ning Rüütli tänava raamatukauplus Pärnus hakkavad Apollo kaubamärgi all pakkuma ka senisest laiemas valikus võõrkeelset ja teaduskirjandust. Apollo külastajaid ootab kogu aasta jooksul ees pidevalt sooduspakkumisi, huvitavaid esitlusi ja suurejoonelisi müügikampaaniaid.

Alates aprillist hakkab igakuiselt ilmuma Apollo raamatute postimüügiajakiri, mille vahendusel on juba kodus võimalik tutvuda raamatukauplustes pakutavate raamatutega ja saada infot kauplustes toimuvatest üritustest.

Reedel, 6. aprillil esitleb Tallinnas Apollo Raamatumajas Mario Kivistik 240-leheküljelist ulmekogumikku Mardus ning tähistatakse sama väljaande 10. aastapäeva. Kevadkampaania raames tutvustatak-se 12. aprillil ka raamatumajas uusi kunstitooteid ja nende kasutusvõimalusi. Samuti oodatakse aprillis kõiki uudistama Harry Potteri joonistusvõistlusel osalenud laste joonistustest koostatud näitust.

Astro Raamatud OÜ põhitegevusalaks on raamatute jaemüük Apollo ketis. Firma opereerib ka internetipoega www.raamatud.ee ning Delfi keskkonnas raamatu-, video- ning muusikakauplusega. Ettevõtte hulgimüügiüksus varustab Maksimarketi ja Prisma kaubamärgi allolevaid ostukeskusi ning raamatukauplusi üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing