Rajatav tennisekeskus peaks alandama mängutunni hinda pealinnas

03. aprill 2001, 08:12

Haaberstisse kerkiv kaheksa siseväljakuga Rocca al Mare tennisekeskus vähendab talvist mänguplatside põuda ning peaks rajajate hinnangul alandama ka kroonide hulka, mida linlased peavad tunniajase tennisemängu eest välja käima, kirjutab Postimees.

Eesti Tenniseliidu peasekretär Mati Kuum ütles, et praegu on Tallinnas 25 siseplatsi, millest enamik on eriti tippajal, pärastlõunast õhtuni pidevalt mängijaid täis. ?Tennisemängu tunnihind kõigub kusagil 270 krooni juures, kuid tipptundide ajal vabu aegu praktiliselt pole,? lausus ta.

Koostöös tenniseliiduga uut keskust rajava initsiatiivgrupi liige Priit Põldoja märkis, et nõudlus siseplatside järele on Tallinnas praegu väga suur, mistõttu paremad ajad pannakse kinni juba juulis-augustis. Esialgsete kavade kohaselt peaks kõige kallim tunnihind uues keskuses olema 250 krooni.

Kuum lausus, et tennisekeskuse rajajad ootavad praegu linnavalitsuse soosivat otsust, millega nad saaksid Haaberstisse Saku Suurhalli ning Allar ja Anna Levandi eestvedamisel rajatava jäähalli kõrvale jääva kahehektarilise krundi hoonestamise õiguse. Tema sõnul hakkaks linna toetuse korral keskus kerkima tuleval kevadel ning peaks 1. septembriks valmis olema.

Põldoja sõnul tuleb uude keskusesse kaheksa sise- ja üheksa välisväljakut. Kõik siseväljakud on kõvakattega, välisväljakud nii kõva- kui ka liivakattega. ?Kuid plaanis on ka välisväljakutele talveks mingi ajutine katus peale panna,? lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing