Pärnu Postimehel kojukandeprobleemid

Inno Tähismaa 04. aprill 2001, 16:18

Pärnu Postimehel on eilsest probleemid kojukandega, kuna lehte hakkas laiali kandma AS ExpressPost, edastab Raadio Pärnu.

Mitmed lehetellijad on helistanud nii Eesti Posti, Raadio Pärnusse kui ka ajalehe toimetusse, kuna leht ei ole jõudnud õigeaegselt nende postkasti.

Express Posti juhatuse esimees Epp Joab ütles intervjuus Raadio Pärnule, et põhjusi probleemile on mitmeid. Ühe põhjusena nimetas ta seda, et postiljonidel läheb veel aega uute piirkondade tundmaõppimisega. Tema sõnul on tegu küll kogenud töötajatega, kuid igal piirkonnal on oma omapära ? mõnes kohas on postkast maja nurga taga, teises hoovis on lahtine koer jne. Samuti puuduvad mitmel pool postkastidel numbrid.

Seetõttu palub Epp Joab võtta kõigil, kel on kahtlus, et lehe toimetamine postkasti võib olla kuidagi häiritud, helistada tasuta kliendiinfo numbril 800 24 44. Saadud info salvestatakse ja edaspidi teavad lehekandjad konkreetsete eripäradega arvestada.

Joabi väitel olid firmal samasugused probleemid lehe kojukande alustamisel ka Tartus ja Tallinnas. Pikaajalistele kogemustele tuginedes väitis Joab, et hiljemalt 2 nädala jooksul on kõik lehe kojukandega
seotud probleemid likvideeritud.

Joabi kinnitusel hakkab Pärnu Postimees tellijatel kodus käima nagu varemaltki hiljemalt kella 7ks hommikul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing