Üliõpilased kaasatakse mobiilside arendamisse

05. aprill 2001, 14:20

Tartu Teaduspark, Ericsson Eesti AS ja AS Regio kuulutasid välja üliõpilastele orienteeritud 'Äriideede ja -plaanide võistluse mobiilside uute võimaluste kasutamiseks', mille peaauhinnana sõidab võitja töögrupp kontaktreisile mobiiltehnoloogia ?Silicon Valley"sse? - Kista teadusparki Stockholmis.

Võistluse raames ühendavad kolm partnerit jõud, et üliõpilastel akadeemilises õhkkonnas tekkinud ideed ei jääks vaid headeks mõteteks, vaid jõuaksid esialgu paberile ja seejärel ka ellurakendamiseni.

Äriplaanide võistlusele ei oodata mitte ainult head ideed, vaid eeldatakse ka teovõimelise töögrupi moodustamist idee teostamiseks. Formeerunud rühmadele hakkavad võistluse interneti leheküljel nõuandeid jagama infotehnoloogia ja meeskonnatöö spetsialistid, ideekavandi kitsaskohtadele juhitakse tähelepanu Regio ja Ericssoni asjatundjate poolt läbiviidavates workshop"ides.

Tööde esitamise lõpptähtaeg on 15. juuni 2001.a. Peaauhinnaks oleva kontaktreisi Kista teadusparki võitva töögrupi liikmetele on välja pannud Ericsson Eesti. Eriauhindadega toetavad Regio ja Tartu Teaduspark.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing