Eesti MV saalibändis on jõudnud poolfinaalideni

ÄP 06. aprill 2001, 00:00

VII Eesti meistrivõistlused saalibändis on jõudnud poolfinaalideni. 07.?08. aprillini kohtuvad Kristiine spordihallis TDK/ Maitim I ja TTÜ SK ning Jõgeva Tähe I ja Nõmme võistkond. Nimekaim meeskond neljast poolfinaali jõudnust on kahtlemata Tähe I võistkond, kes meistritiitli pälvinud neljal korral. TDK/Maitimi võistkond, kes vahepeal nimemuutuse läbi teinud (endine SK Aeg), on Eesti meistriks tulnud kahel korral. Nõmme võistkond, kes moodustatud põhiliselt tennisistidest, on samuti eelnevatel aastatel medalikolmikusse jõudnud.

Ainuke uustulnuk selles seltskonnas on eelmisel aastal alles esiliigas mänginud TTÜ.

Eesti MV finaalmängud toimuvad 28.04. Jõgeval Virtuse spordihoones ja 29.04. Tallinnas Kristiine spordihoones.

Saalibändi on emotsionaalne pallimäng, mis sarnaneb uiskudeta hokiga. Teine saalibändi nimetus ongi saalihoki. Saalibändit mängitakse plastmassist keppide ja palliga.

Saalibändi sobib paljudele. Mängul on mitmeid erinevaid mänguvariante sõltuvalt saali mõõtmetest ja mängijate ettevalmistusest. Näiteks minibändi väiksemal väljakul ja ilma väravavahtideta pakub suurepärast liikumisvõimalust ka tagasihoidlikumat kehalist vormi ja oskusi omavatele spordihuvilistele. Saalibändi on ideaalne mäng firmade töötajate sportlikel ühisüritustel ja ka regulaarsetes sporditundides. Eriti populaarne on saalibändi Soomes ja Rootsis.

poolfinaalid
07.04. kl 16.30 TDK Maitim I ja TTÜ SK
07.04. kl 18 Jõgeva Tähe I ja Nõmme
08.04. kl 11.30 TDK Maitim I ja TTÜ SK
08.04. kl 13 Jõgeva Tähe I ja Nõmme
Kristiine spordihoones
Ehitajate tee 4, info 652 0091

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing