Film, mis põhjustab naiste pahameelt

ÄP 06. aprill 2001, 00:00

1999. aastal Cannes?is esilinastunud ja naiskriitikutes pahameele vallandanud lakooniline must komöödia on mõistatuslik, intellektuaalne ja alateadvusele suruv lugu meeste seksuaalfantaasiate olemusest ning juurtest.

Filmi peategelane on 50ndates aastates edukas ja mõjuvõimas äri- ja leskmees Philip Emmenthal. Tema Jaapanis elav poeg püüab isa taas naiste maailma tõugata ning näitab talle Fellini filme, eriti viimase meistritööd ?Kaheksa ja pool.? Filmi vaatamise tulemusena tekib isa ja poja peas mõte rajada privaatbordell.

Filmi re?issööri Peter Greenawayd peetakse hetkel kõige vastuolulisemaks, avangardsemaks ja postmodernistlikumaks filmiloojaks.

06.?08. aprillini
Coca-Cola Plaza 3. saal
Tallinn, Hobujaama 5
http://www.kosmos.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing