Saku Suurhall pidas sarikapidu

Andres Kärssin 06. aprill 2001, 00:00

Suurhalli eilsel sarikapeol ütles ehituse peatöövõtja ASi Lemminkäinen Eesti juhataja Avo Lillemäe, et üle poole ehitustöödest on valmis. Hallile on paigaldatud kõik kandekonstruktsioonid, praegu käib uste ja akende paigaldamine ning sisetöödest on pooleli ventilatsiooni-, elektri- ja kanalisatsioonitööd.

Sarikapeo külalised, kelle hulgas oli linnavalitsuse, spordiringkondade ja meelelahutusäri esindajaid ning muidu uudistajaid, said võimaluse poolvalmis betoontribüünidel ringi vaadata ning õlletops käes piirivalvurite orkestrit kuulata.

Kuni 10 000 pealtvaatajajat mahutav ning 180 miljonit krooni maksev hall kannab kümne aasta jooksul Saku nime, mille eest maksab õlletehas hallile miljon krooni aastas. Selle aja jooksul pakutakse halli külastajatele ka ainult Saku õlut ja teisi õlletehase esindatavaid jooke.

Halli ehitusmaksumusest katab ligi 70 miljonit krooni loo?ide ja toolide müük, ülejäänu tuleb laenurahast sponsoritelt ja ainuõiguste müügist.

Tallinna linn osaleb suurhalli-projektis tehniliste infrastruktuuride rajamisega.

8?16kohaliste loo?ide hind on 1,2?2,4 miljonit krooni, loo?e on ostnud mitmed Eesti suuremad ja rikkamad firmad, nagu Hansapank, Merko Ehitus, Eesti Telekom, Onistar jne.

Suurhalli VIP-toolid maksavad 37 500 krooni, personaalsete toolide korrusel on kokku 1500 istekohta.

Mullu sügisel sõlmisid Saku Suurhalli juhid lepingu Soome suurima kontserdikorraldajaga Welldone Agency & Promotion, mis kindlustab vähemalt kolmeks aastaks maailmastaaride kontserdite toimumise hallis.

Lisaks Saku hallile on Tallinnas tänavu suvel valmimas ka teine suur spordirajatis ? juuni alguses on kavas pidada esimene võistlus Lilleküla jalgpallistaadionil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing