Väikebuss muudab maailma avaraks

06. aprill 2001, 00:00


Sobiva rendiettevõtte leidmisel peab kohalik klientuur määravaks hinda, kuid esmapilgul odavana tunduv pakkumine ei pruugi alati olla soodne. Tasub uurida, kas pakutud hind sisaldab käibemaksu ja kindlustusi. Missuguseid nõudeid esitatakse juhile (staa?, vanus), kui vana on pakutud sõiduk ja kas küsitakse tagatisraha. Välismaale sõites oleks mõistlik lasta teha konkreetne pakkumine teie poolt antud andmete põhjal ? periood, riik (riigid), kuhu soovitakse sõita, inimeste arv, lisavarustuse (suusaboks, pakiraam) vajadused, reisikindlustuse vajadus, nn roheline kaart. Tähelepanu tasuks veel pöörata autodokumentidele, mida nõutakse piiriületusel (volikiri, rendileping) ja sõiduki tehnilise abi võimalustele. Enamikus Euroopa riikides on naastrehvide kasutamine keelatud. Enne laevapileti ostmist küsige rendiettevõttest sõiduki mõõtmed.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing